Activiteiten

Voor onze laatste activiteit van dit jaar komen we samen op 23 oktober 2021. In de voormiddag zijn twee korte lezingen over het Verdrag van Versailles, het eerste deel is een algemeen beeld over het Verdrag, het tweede deel gaat in op de Belgische situatie en de gevolgen van het Verdrag voor ons land. In de namiddag wordt de film ‘Behind the Lines’ vertoond,  duur 1u45 naar de trilogie van Pat Barker, de weg der geesten film van 1997 en brengt het verhaal van Siegfried Sassoon, Wilfried  Owen en Billy Prior in een ziekenhuis in Edinburg waar Psychiatrisch geneesheer Rivers  persoonlijk betrokken en  verwikkeld raakt in een morele strijd.

Voor de middag voorzien we belegde broodjes. Daarvoor kan je inschrijven bij Dirk Lommaert. De bijdrage bedraagt € 10 die kan overgeschreven worden op rekeningnummer BE 33 737-1051677-46.

aanvang 9u30

 

De vereniging heeft een tafel gereserveerd op de boekenbeurs in Passendale op 11 november. Misschien voor u een gelegenheid om een aantal bestuursleden en medeleden nog eens face to face te zien ?